Teach the teacher

Sinds september 2016 ben ik als freelance gastdocent aan de slag bij Thomas More Mechelen – Office Management en kon ik als consultant mee de kar trekken van deze website http://www.weareofficemanagementmechelen.com

Over het hele project en traject schrijven we ongetwijfeld later nog een uitgebreide blog 🙂 Alleen: wat doe je als bepaalde studenten veel meer weten over #snapchat en #instagram dan jezelf, ook al geef je er zelf ook globale #socialmedia trainingen over? Simpel! Je gaat in de leer bij de student… Dankjewel Bjarne voor de heldere inzichten. In het filmpje maken we ons onsterfelijk belachelijk, maar hĂ©, ook dat is okĂ©.

Veel leesplezier!
Nancy

We are Organisatie & Management Mechelen

(Docent @NancyDVogelaere interviewt student @BjarneMeskens)

Wat doe je als docent als je het vak Reputatie- en Conversatiemanagement geeft samen met @SJDeputter en je merkt dat sommige studenten meer weten over #SnapChat dan jijzelf? Juist ja… Je vraagt uitleg en voor je het weet, zit je met een student en enkele collega’s les te volgen. Teach the teacher in real life. Zalig 🙂

Een impressie van onze les krijg je in volgend filmpje – overgoten met de saus van onze eeuwige dankbaarheid en wat koekskes…

Ask the teacher: mini interview met Bjarne Meskens

De actualiteit van de SID-in beurzen indachtig, intrigeert het mij als kersvers docent wel wat zo’n student aantrekt in de opleiding, hoe hij de keuze maakte destijds voor Office Managent enz…  Tijd voor een mini-interview lijkt me.

2017-02-02-12-54-30 “Leraar” voor één dag Bjarne Meskens tijdens zijn les aan de “studenten” Christina, Martine, Suzanne en Nancy

Wat heeft je gestimuleerd…

View original post 313 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s