De ringtrambus komt tot leven

Omdat tekenen ons hart veroverd heeft.. Een blog over #VisualHarvesting

Dinobusters

Op zondag 27 augustus was er een gezellige drukte in het stadhuis van Vilvoorde. De Lijn presenteerde er samen met haar partners het nieuwe trancé voor de ringtrambus. De Vlaamse minister van mobiliteit Ben Weyts wil heel graag de dagelijkse verkeershinder op de noordrand inperken. Een ringtrambus blijkt daarbij een ideale oplossing en een mogelijke opstap om later een tramlijn aan te leggen. De partners mikken op 2019 om de bus te laten rijden. Leuk aan dit project is de gedragenheid van heel wat stakeholders waardoor de weerstand redelijk beperkt is om door te gaan. Het geheim? Een heel sterke dialoog met de bevolking en het bestuur.  Die dialoog wordt nu verder gezet doorheen de volgende stappen via een trambusparlement. Dinobusters hadden de eer om tijdens de voorstelling van het tracé een beeldverslag te mogen maken via Visual Harvesting. Via Visual Harvesting teken je tijdens het evenement een samenvatting…

View original post 251 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s