Met een stift bij de hand… kom je door het hele land

Na lange tijd nog eens een blog van mij… een REBLOG dan nog wel – van op mijn andere “hub” – namelijk bij Thomas More Mechelen (Organisatie en Management)

Veel leesplezier – en blijf geloven in de kracht van tekenen 🙂

Nancy

We are Organisatie & Management Mechelen

Met de blok en examens in het vooruitzicht, werpt docent en onderneemster Nancy De Vogelaere een blik op de kracht van tekenen – visueel weergeven. Nancy is docent bij Thomas More (Mechelen), waar ze oa het vak “beleid en communicatie” geeft. Dit vak is verantwoordelijk voor alle sociale media, waaronder deze blog. Je las al eerder over onze belevenissen in dit vak inepisode 1,episode 2 en episode 3.

In dit artikel belicht Nancy de voordelen van beelden. Wie weet helpt het jou wel om die moeilijke cursus of dat moeilijke boek net iets vlotter onder de knie te krijgen. Of moeten we zeggen: in je brein?

Tekenen 🙂

Van jongs af aan creatief

Van het moment dat jonge kinderen een potlood of stift in de handen hebben, komen er .. tekeningen uit. De uitzonderingen niet te nagesproken: de meeste mensen hebben in hun prille eerste levensjaren…

View original post 684 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s