Een kwestie van kiezen

Sinds mijn eigen burn-out ben ik gefascineerd over de werking van ons brein en hoe wij impact er impact op hebben. Ik ging recent naar een lezing over #Focusfocusfocus en kwam er met deze inzichten terug… Enjoy en… ga er vooral ook zelf mee aan de slag. Ons brein en onze onderlinge relaties kunnen er alleen maar wel bij varen. Want geef toe, eindelijk het minder druk hebben en minder vermoeid rondlopen, het klinkt aanlokkelijk nietwaar? Zeker als je weet dat je zelf de sleutels in handen hebt…

Dinobusters

Schermafdruk 2017-09-02 23.06.46Korte situatieschets. Eind augustus organiseerde “Better Minds At Work” een avond rond FOCUS. Aangezien dit een onderwerp is dat Dinobusters nauw aan het hart ligt en waar we ook in ons boek “Aan het stuur van je eigen leven” op inzetten, ga ik erheen met nieuwsgierige en open blik. Mijn belangrijkste bevindingen deel ik graag met jullie. Vooral omdat ik – net als iedereen waarschijnlijk – alle goede voornemens ten spijt nog regelmatig struikel over mijn eigen haast. Tijd om het over een andere boeg te gooien?

Na een korte flashback naar de fysica lessen (door iemand van Technopolis) leidt Elke Geraerts er bestseller auteur en psycholoog Tony Crabbe in. Vervolgens daagt Crabbe ons brein uit alle hoeken van de kamers te zien. Figuurlijk dan toch. De highlights van een avond waarin de spiegel op jezelf zo groot is dat je af en toe verlegen de blik…

View original post 1.740 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s