Zo krijg je een docent stil…

Lang geleden dat ik hier nog blogde… maar dat betekent niet dat ik stilgezeten heb 🙂

Dinobusters, lesgeven en ook mijn rol van mama hebben veel tijd en energie gevraagd (en gekregen) en dat is goed. Laat het mijn nieuwe voornemen van 2021 zijn om terug wat meer te bloggen, zowel op onze site van Dinobusters, die van Office Management als die van mijzelf. Ik heb namelijk veel te vertellen … Tot snel!
Nancy
x

We are Organisatie & Management Mechelen

Tekst door Nancy De Vogelaere, trotse docent bij Office Management en zaakvoerder bij Dinobusters

Toen ik vier jaar geleden met één vakje begon les te geven op Thomas More, wist ik nog niet hoeveel impact die jonge gasten op mijn leven zouden hebben. En nu… vier jaar later … kregen ze me SPRAKELOOS.

Een vreemde start

Het (keuze) vak ‘beleid en communicatie’ is een “specialleke”. De studenten maken er immers samen met mij als docent een stuk van het beleid voor onze opleiding en zijn mee verantwoordelijk voor al onze communicatiekanalen (FB, Twitter, LinkedIn, Instagram, TikTok, YouTube, …) Maar niet die dag in januari 2021. Eerste lesdag van het nieuwe jaar… en de studenten bleven stil.

Screenshot start van de les. Alle camera’s af. Ik snap er niks van…

Ik dacht eventjes dat ik iets mis had gedaan… Zijn ze nu allemaal kwaad op mij (jaja, het reflexbrein was…

View original post 149 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s