Een klein kattenbelletje

Ik heb de voorbije weken mezelf een cadeau gedaan. Echt waar. Zomaar. Omdat ik vond dat ik het verdiende 🙂

Soms moet je jezelf immers blijven herinneren aan de essentie van alles. Geluk dat maak je zelf en mag je niet volledig laten afhangen van anderen.

Daarom kocht ik mezelf op reis niet het honderdste paar oorbellen of de vijftigste nieuwe jurk – maar een simpel bord. Een bord dat ik bovendien zelf mocht beschilderen en versieren. Ik schreef er een kleine boodschap op, puur aan mijzelf. En schilderde het bord. In knalgeel. Want da’s een volijke kleur. Een boodschap die mij dagelijks bij het eten moet herinneren waar het écht om draait…

Geluk is geen doel op zich. Het is een manier van leven… Als ik dààr geen rechte rug en opgeheven hoofd van ga krijgen, weet ik het ook niet meer 😉

Schermafbeelding 2015-08-13 om 23.03.05

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s