Hiep Hiep Hoera – PUMA is geboren

PUMA watte?

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik een Master na Master Publiek Management gedaan heb in periode 2010-2012. Buiten dat dat de periode was waarin ik het minste slaap ooit gekregen heb en mijn grijze haren serieus zijn gaan boomen (lang leve haarkleuring), was het ook een heel leerrijke periode aan Antwerp Management School. Theoretische modellen wisselden elkaar af met praktische handvaten, academische sprekers werden aangevuld met praktijklectoren, het eigen netwerk breidde gigantisch uit … Kortom: een heel boeiende periode – alleen… na de studies merkten we dat ook het netwerk dreigde weg te vallen. Want alle online connecties ten spijt, blijkt ook anno 2015 een goede mix van online en “real life” ontmoetingen nog nodig om echte “magie” te maken.

Vanuit Antwerp Management School dacht men daarom aan een alumni netwerk. Men zocht en vond men wat vrijwilligers / ambassadeurs die bereid waren een deel van hun (kostbare) vrije tijd te investeren in het oprichten van die alumni-vereniging.  Het kind moest natuurlijk een naam krijgen. Na een eerste informele ontmoeting, een korte brainstorm en massa’s enthousiasme kwamen we uit bij  “PUMA – Publiek Management” als naam voor ons kakelvers netwerk. Hiep hiep hoera – PUMA is geboren!

Wat is de bedoeling?

We willen met PUMA absoluut niet het warm water opnieuw uitvinden en gaan terug naar basics. Iedereen heeft het kei-druk dus we gaan ook niet jullie (en onszelf) overspoelen met emails, sociale media en evenementen. Toch willen we jaarlijks een aantal (3 of 4) ont-moet-ingen doen. Avonden waarop niets moet… maar je elkaar wel ontmoet. Fysiek tegenkomt. Van gedachten wisselt. Hoort waar de ander mee bezig is. En  waarbij we telkens sprekers uitnodigen met een boeiend, authentiek verhaal. Om elkaar energie te geven. Te leren van elkaar. Ons netwerk te verstevigen en kennis te delen. Om fun te hebben samen en intussen nog boordevol inspiratie terug naar huis / werk te gaan

En dan nu het eerste belangrijke nieuws: Save the date

Met PUMA organiseren we op woensdag 23 september 2015  ons eerste échte netwerk-moment. We laten er niemand minder dan Daan Schalck, CEO van Havenbedrijf Gent aan het woord over de overgang van stadsdienst naar NV van Publiek Recht. Frank Van Massenhove, voorzitter van de FOD Sociale Zaken, leidt de avond in met zijn invalshoek op het onderwerp.

Aanvang is voorzien om 18u15, met een vermoedelijk einde rond 21u15.

Schermafbeelding 2015-08-14 om 00.03.29Schermafbeelding 2015-08-14 om 00.03.55

Programma ziet er als volgt uit:

18u15
Ontvangst
18u45
Inleiding door Frank Van Massenhove
Daan Schalck, CEO Havenbedrijf Gent
19u45
Start rondvaart door de Haven van Gent op de ‘Jacob van Artevelde’
Netwerkreceptie aan boord
21u15
Einde rondvaart

Kom jij ook?

Ben je geïnteresseerd in publiek management en/of wil je mee kennis delen? Dan is dit evenement heus iets voor jou.

Schrijf je nu in als de bliksem door een mail te sturen naar puma@amsalumni.be 

Alle info over de avond vind je op volgende link: http://bit.ly/1Wllkgz.

Deelname kost 30 euro – inclusief hapje / drankje en een rondvaart door de haven van Gent op de boot “Jacob Van Artevelde”

Het aantal zitjes op de boot is beperkt, dus aarzel zeker niet te lang om je in te schrijven.

Hopelijk tot dan! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s