Geef de overheid een smoel

Vandaag staan de Dinobusters in de Metro-krant – met 5 tips om de overheid meer een smoel te geven. De uitgebreide versie van ons verhaal, vind je hier op deze blog. Zeker het lezen waard. Ik ben eigenlijk wel benieuwd… Wat is jouw favoriete tip? zonder twijfel… Tip 2: Blijf jezelf, er zijn al anderen genoeg… Veel leesplezier, Nancy X

Dinobusters

img_20160926_101631

Vandaag brengt het krantje Metro een interessante carrièregids uit met nuttige tips om fijn aan de slag te gaan bij de overheid. Daar konden de Dinobusters natuurlijk niet ontbreken en we verzamelden 5 tips om de overheid een smoel te geven zodat ze eindelijk van haar vervelend imago verlost kan raken. Hier geven we met plezier een long read mee van het artikel in Metro.

De situatie is ernstig… maar niet hopeloos

Toen wij een goede 10 jaar gelden onze carrière bij de overheid begonnen, waren we redelijk onbevangen. We zouden de wereld verbeteren, niet morgen maar gisteren. En waar kon je dat beter doen dan bij de overheid? De overheid is de plek bij uitstek om iets extra voor de samenleving te betekenen en mensen alle kansen te geven een gelukkig leven op te bouwen. Deze “public service motivation” is voor veel ambtenaren een grote drijfveer om voor de overheid…

View original post 972 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s