Worden jullie ook altijd zo vrolijk van iets nieuws proberen?

Wanneer deed jij voor het laatst eens iets voor het eerst? En worden jullie ook altijd zo vrolijk van iets nieuws proberen?

Enkele maanden geleden vroeg Dirk De Boe mij en mijn medewerkers die prangende vragen toen hij training kwam geven in mijn afdeling. Het onderwerp van de ochtend: creatief denken, jezelf een egoshock bezorgen en uitdagen om te denken… outside of the box. Zalige ochtend.

Nu, sowieso ben ik iemand die heel graag nieuwe dingen doet… Ik moest er zonet opnieuw aan denken… Toen ik voor het eerst een infographic gemaakt – gratis tool via Piktochart – absolute aanrader. Op ongeveer anderhalf uur creëer je onderstaand overzicht… Dus Dirk, ik heb opnieuw voor het eerst iets gedaan. En smaakt alweer naar meer 🙂

En jij? Wanneer deed jij nog eens iets nieuws, voor de aller-eerste keer? 🙂 Laat gerust weten – ik ben benieuwd

#Uitdaging 🙂

Schermafbeelding 2015-02-21 om 15.42.54

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s