All You Need Is…

Vandaag is de eerste dag van het nieuwe jaar… En hopla… een nieuwe blogpost…

Mag ik jullie allereerst een héél gezond, mooi, gelukkig nieuw levensjaartje toewensen?

Schermafbeelding 2015-01-01 om 20.33.22

Mijn Nieuwjaarswens op Sociale Media… Liefde kan de wereld redden 🙂

2 0 1 5 is een feit… Aan ons allemaal om er iets van te maken

365 kakelverse dagen – om dromen te koesteren en stappen te nemen zodat ze uitkomen, om samen te schaterlachen en soms ook eens te huilen, te dansen, springen, lezen, praten, zwijgen, lekker te koken, samen te eten, het mooiste van je dag op te sommen, te knuffelen en rusten, te sporten en in de zetel te hangen, heel veel te ontdekken, tijd tekort te komen om alles te doen, te twijfelen en wikken / wegen, knopen door te hakken, figuren te zoeken in de wolken, verbaasd te zijn om wat je kind allemaal al kan, een frisse zomerjurk te dragen, te strijden voor je idealen – ook al lijkt je stem bevroren, bloemen te plukken, te laat te zijn met verjaardagskaartjes, koffie te drinken op weg naar werk, blij te zijn met een schouderklopje en er daarom ook zoveel te geven, om… om… om…

Een onbeschreven blad… Alles is nog mogelijk… Dag na dag… Elke dag opnieuw. Tot we 31 december volgend jaar terug samenkomen met vrienden en denken… wat is dat jaar toch snel gegaan.

Misschien is vandaag dan wel de dag bij uitstek om stil te staan bij wat je zelf écht graag wil bereiken in het komende jaar, in de komende 365 dagen die staan te popelen om uitgepakt te worden… Want waarover wil je die vrienden op 31/12/2015 eigenlijk iets vertellen als ze je volgend oudjaar gaan vragen “waar ben je trots op, als je terugkijkt naar 2015″? Wat is wat jij echt nodig hebt in 2015, om het nadien een geslaagd jaar te kunnen noemen?

Lijkt me alleszins meer iets om bij stil te staan dan de gebruikelijke voornemens – die binnen de 14dagen toch alweer vergeten zijn… Ik ga d’er alvast zelf eens over nadenken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s